​Telefon: +45 73 76 13 05 | E-mail: mail@medic-al.dk

   

Julius casecarts gør arbejdsgangen lettere

Hvad er en casecart?

​En casecart er umiddelbart defineret som værende en steril container til udstyr og instrumenter, der er præ-pakket og lagret, for hurtig håndtering til operationer.

Denne casecart gør altså håndtering af instrumentcontainere nemmere, og nedbringer desuden antallet af manuelle håndteringer af personalet på sygehuset eller hospitalet.​

Hvad vil det sige at være autoklaverbar?

En autoklaver er et apparat inden for sundhedssektoren og renrum, til at sterilisere udstyr. 

Når man autoklaverer et instrument eller en hel casecart-vogn, udsætter man den for højtryk og høje temperaturer med vanddamp, som steriliserer det autoklaverede objekt. 

At noget er autoklaverbart, vil dermed sige, at objektet, i dette tilfælde en "Julius" casecart-vogn, kan modstå trykket, fugten og temperaturen i en autoklave.

Julius casecart er en autoklaverbar casecartvogn, som anvendes til primær og sekundær indpakning af instrumenter. Julius kan benyttes til transport af uindpakket sterilt operationsudstyr mellem sterilcentralen og operationsstuen. 

Fordelen er at man sparer indkøb, håndtering og bortskaffelse af primær indpakning. Den er udviklet til, at fungere som casecart med plads til udstyr, op til 3-4 operationer. Alle vores Julius casecart-vogne er produceret i aluminium.

Autoklaverbar casecartvogn til hurtig håndtering

Når Julius casecartvognen ankommer til sterilcentralen med urent udstyr, tager personalet de brugte ​instrumenter ud, og kører disse igennem et automatisk vaskeanlæg, samtidig med at casecartvognen rengøres i et separat vaskeanlæg ved siden af. De to elementer, Casecart og instrumenter, krydser veje igen i et sterilt pakkerum, hvor bakker og containere indsættes og Julius casecart forsegles og autoklaveres, for derefter at komme på lager, indtil den skal anvendes.

Få et tilbud på Julius autoklaverbare casecartvogn

Vi er hos Medic-AL ApS i Sønderjylland​ førende leverandør af inventar til sygehuse, og var også med til udviklingen af "Julius" produktet. Læs mere om udviklingen af Julius casecarts her.

Kontakt os på vores e-mail mail@medic-al.dk, eller ring til os på telefon 73 76 13 05, for at få et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på autoklaverbare casecartvogne af mærket "Julius".

​Kontakt Medic-AL ApS

Telefon: +45 73 76 13 05

E-mail: mail@medic-al.dk

Adresse: Tvedvej 6,

DK-6372 Bylderup-Bov

CVR: 27292739

Du kan også udfylde vores kontaktformular

Firma​

Medic-AL ApS

CVR: 27292739​

Kontakt​

​Telefon: +45 73 76 13 05

E-mail: mail@medic-al.dk

© 2013. Medic-AL ApS