​Telefon: +45 73 76 13 05 | E-mail: mail@medic-al.dk

   

Sterilius ​- den specialudviklede transportvogn til sygehuse

Medic-AL ApS producent og leverandør af Sterilius sterilvogne til danske hospitaler, sygehuse og klinikker. Sterilius er en specialudviklet transportvogn til opbevaring og omflytning af medicin og instrumenter. 

Derfor opfylder vores sterilvogn naturligvis alle gældende renhedskrav, og de er for eksempel udstyret med særlige pakninger, der er vaskbare i en automatvasker.

Transportvogne til sygehuse og hospitaler er med til at lette arbejdsgangen i den danske sundhedssektor - og herunder er "Sterilius" en meget populær model af kombinerede sterilvogne og transportvogne.

Kundetilpassede sterilvogne til sygehus

Vi laver kundetilpassede transport- og sterilvogne, som passer fuldstændig til jeres struktur. Så hvis I ønsker en bestemt højde, bredde, antal hylder mm, så udformer vi en transportvogn, der er lige nøjagtig tilpasset til dine behov og krav til sterilvogne.

Udover kundetilpassede sterilvogne, har vi forskellige typer af grundmodeller, som naturligvis også kan tilpasses efter dine behov

Læs mere om vores forskellige modeller af sterilvognen "Sterilius" herunder:

Kontakt os for ​tilbud på transportvogne til sygehus

Med en løsning til at dække lige dit behov, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig med produktion og levering af transportvogne til sundhedssektoren. Har du brug for rådgivning om sterilvogne inden du får et uforpligtende tilbud? Kontakt os på e-mail mail@medic-al.dk eller ring til 73 76 13 05, for at modtage sparring og tilbud på "Sterilius".

Få et større indblik herunder, i vores sterile transportvogne til sygehuse og hospitaler.

​Dansk produceret sterilvogn

​Sterilius er en danskproduceret sterilvogn, som er udviklet af Alu Technologies A/S i samarbejde med sterilafdelingen på Glostrup Sygehus, Videncenteret Alucluster og designer Hans Christian Bauer i en proces som kaldes brugerdreven innovation.

​Brugerdreven innovation:

Under design, udvikling og test fokuseres der på kundernes erfaringer og ønsker.

​Design:

Den danske designer Hans Christian Bauer.

​Ergonomi:

En ekstrem letkørende og stabil konstruktion (50 Kg), der med letløbende hjul og mulighed for individuel placering af hænder, fodbetjent hjullås med retnings- og totallås og ergonomisk rigtig håndtering forebygger nedslidning.

​Støjsvag:

Plasthyldebærere, kvalitetshjul og støjdæmpende sider giver meget lavt støjniveau.

​Kontakt Medic-AL ApS

Telefon: +45 73 76 13 05

E-mail: mail@medic-al.dk

Adresse: Tvedvej 6,

DK-6372 Bylderup-Bov

CVR: 27292739

Du kan også udfylde vores kontaktformular

Firma​

Medic-AL ApS

CVR: 27292739​

Kontakt​

​Telefon: +45 73 76 13 05

E-mail: mail@medic-al.dk

© 2013. Medic-AL ApS